In liefdevolle herinnering aan :

Antonius Carolus Meinardus Martinus Deen

Geboren te Maastricht op 1 januari 1951

Overleden te Tilburg op 9 december 2005 Aan het begin van een nieuw jaar geboren in Wieck en opgegroeid tot ontdeugend jongetje in de Koning Clovisstraat. Altijd vriendjes om zich heen en huiswerk bleef in de tas. Zo vertrok hij met vaders en moeders zegen naar het internaat, bij de paters in Weert, die het ventje zowaar in het gereel kregen. Verstandig geworden behaalde hij HTS bouwkunde en weg- en waterbouwkunde en moest toen het vaderland dienen.

Daarna leerde hij Petra kennen en trokken zij de wijde wereld in, het avontuur tegemoet. In die tijd kwamen zijn technische kennis, handigheid en vooral zijn improvisatietalent goed van pas.
Jaren later terug in Nederland werden Sandra in Limburg en Cor in het Brabanstse geboren. Nadat het geluk hem zijn hele leven heeft toegelachen kwam hij 9 december zijn noodlot tegen
Ja Teun, zo kun je plannen en je druk maken over een levensloopregeling, maar mischien mogen dingen soms gewoon niet zijn.


De volgende pagina gaat over het verloopt van de strafzaak tegen de persoon die teun vermoord heeft. De de verdachte heeft zich verweerd tot aan de hogeraad. en daarmee is de straf tegen de dader definitief.