2024
Daans
meningen arsenaal.


Menu 2025
Jaren overzicht

Mei 2024

Mei 2024

April 2024

Maart 2024

Februari 2024

Januari 2024

December 2023

November 2023

oktober 2023

Menu 2023

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Het zit weer iets mee.

Een 2 tal weken geleden melde ik dat de wond weer open gescheurd was. Dat was een tegenvaller. Maar die was relatief van korte duur. (Gelukkig). Na een week was de wond dicht. En na nog een week lekte het been geen vocht meer. Dit komt ook mede door de klitterband 'verband' dat mijn onderbenen zit. Het voordeel van dat klitterband 'verband' is dat ze niet afzakken en dat Daantje ze ook kan na trekken als dat nodig. Dat is met zwachtels en steunkousen anders. Zwachtels zakken al na een uur af. En wanneer een zwachtel verkeerd is aangebracht kan dat vervelende gevolgen hebben. Op mijn been zitten nu alleen nog wat oppervlakte wonden. Ik heb inmiddels contact opgenomen met de bedrijfsarts voor overleg om weer te beginnen met mijn normale werkzaamheden.

Als je veel thuis bent pak je wat projectjes op. Zo heb afgelopen tijd oude diskettes en floppie's uitgelezen. en heeft Daantje geŽxperimenteerd met verschillende Virtual machines. Op deze manier kan Daantje zelfs programma's (Spelletjes) Die het helemaal niet meer deden weer spelen. 😳

In het hok had ik nog een heuse intel 8088 machiene staan. Deze XT had mijn vader gekocht zodat hij ook thuis kon werken. Maar na 26 jaar is de hardeschijf van deze machiene stuk. Het spreek voor zich dat ik deze 8 bit IDE disk van 20 MB nergens meer kan krijgen. In de verenigde staten is er een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in onderdelen voor deze oldtimer systemen. Hardeschijven hebben ze niet. Maar er is wel een soort insteek kaart die de IDE 8 bit hardeschijf controller simuleert. En de data daarvoor wegschrijft op een compact flash card. Alleen die spullen heb ik na bijna 2 maanden nog niet binnen. 😒


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
7 *
Bezoekers vinden
dit goed.
4 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
2 *
Bezoekers zijn
boos.
2 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
2 *
Bezoekers zijn
medelevend.
0 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
1 *
Bezoekers zijn
verbluft.
1 *
Bezoekers zijn
verdrietig.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Anoniem
08-04-2024 11:08:51
Nou Daantje ik wens je veel Beterschap, en van computers heb ik geen bal verstand van ge kunt me van alles wijs maken wat PC betreft succes keerl. gr Piet Verstegen.
Naam : Anoniem
08-04-2024 18:21:03
Met zo'n XT kon je 30 jaar geleden nog wel
thuiskomen.
Toen dacht Apple nog in zakelijke toepassingen.

Inmiddels is de markt en zijn de toepassingen (bijna
volledig) totaal anders geworden.

Gelukkig ben je (bijna) weer hersteld en heb je je
weer gemeld om je werkzaamheden te hervatten.

De spullen waar je nu op wacht zullen ongetwijfeld
bij aanvang van de zomervakantie in jouw
bezit zijn.

Op dit moment voorspoed gewenst met je werkzaamheden.

Chauffeurs onder elkaar.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

© 2024 - Daansweb.net - Daan van der Hoeven.
Niets van dit Blog verhaal mag door derden gebruikt worden.