2024
Daans
meningen arsenaal.


Menu 2025
Jaren overzicht

Mei 2024

Mei 2024

April 2024

Maart 2024

Februari 2024

Januari 2024

December 2023

November 2023

oktober 2023

Menu 2023

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Zieker dan ziek

Daantje is al lang actief binnen de transport sector en heeft van al die TLN uitbuiters waar ie voor gewerkt heeft op de harde manier geleerd dat het altijd erger kan. Daantje kijkt al een paar je geen normale Televisie meer. De heeft Daantje 2 tal redenen voor. ten eerste, Kwaliteit van wat er op televisie te zien is van een bedenkelijk niveau. Ten tweede Met het produceren van dergelijke bagger worden een paar mensen behoorlijk rijk van ten koste van anderen.

Maar dan heb je op Netflix de serie Squit Game. Een of andere jonge gozer zonder geld beland in een TV show voor rijken waar een flink geld bedrag gewonnen mee kon worden. De TV show bestaat voornamelijk uit kinderachtige spelletjes zoals rood licht groen licht of een partij knikkeren. m'n gaat dan met ruim 300 mensen de show in en degene die een spel verliest werdt ter plekke doodgeschoten en daarna gecremeerd en de één die overblijft wint een belachelijk geld bedrag en wordt weer terug de maatschappij in geschopt.

Nou is oorspronkelijke versie van Squit Game een nagespeelde serie. Maar Netflix besloot ook een spelvariant van de Squit Game te maken. Met alle spelletjes die erbij horen. Alleen niemand sterft dan. De kogels worden vervangen door losse flodders en de crematoria komen er niet in voor. Wel nog meer psycho spelletjes die het slechte in een mens naar boven halen.

Het is ziek om te zien hoe ver mensen bereid te zijn om te gaan. als daar een absurd geld bedrag tegenover staat. Het geeft je ook te denken of de mensheid in staat is om goed te doen wanneer dat nodig is. Dat geld smerig spul is en mensen tot verkeerde keuzes aanzetten is duidelijk. Dat geld uitnodigt om mensen uit te buiten zien we momenteel bij de onderhandelingen van de nieuwe transport CAO. In deze CAO verdwijnt een loonschaal en een loontrede omdat de betreffende vergoedingen onder het minimumloon dreigen te komen. Onze TLN slavendrijvers hebben het wel voor elkaar alleen het TLN Logo op de goudenkoets ontbreekt nog. 😕

Ondertussen zet Daantje wel een nieuwe aflevering van Squit Game op. Daantje heeft namelijk niet de spirit niet in zich om mee te doen met Squit Game.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
7 *
Bezoekers vinden
dit goed.
4 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
3 *
Bezoekers zijn
boos.
4 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
2 *
Bezoekers zijn
medelevend.
2 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
1 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.